Aπό το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου, βρίσκεται σε εξέλιξη 24ωρη απεργία των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς, καθώς και απεργιακές συγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία (στην Αθήνα, στο κτίριο Μιχαλακοπούλου, στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο Αριστοτέλους, στα Γιάννενα, στο κατάστημα οδού Δαγκλή και στη Λάρισα, στο κατάστημα Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του για τους λόγους της απεργίας ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς – ΣΕΤΠ: «διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια της Διοίκησης για απομείωση των εργαζομένων και συρρίκνωση της Τράπεζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απεργούμε, ενάντια στον εμμονικό σχεδιασμό της Διοίκησης, που θέλει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Τράπεζας να γίνει, στοχεύοντας τους εργαζόμενους.

Η Τράπεζα αφού ξεπέρασε τις δύσκολες μέρες, οφείλει σήμερα να εστιάσει στην αναπτυξιακή της πορεία και στην αξιοποίηση του κάθε εργαζόμενου που έβαλε πλάτη και συνέβαλε καθοριστικά στα σημερινά θετικά αποτελέσματα.

Η απεργία είναι συνταγματικό δικαίωμα. Η συμμετοχή των εργαζομένων στην αυριανή απεργία, δεν αποτελεί άλλοθι για κανένα στέλεχος να ρωτά τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους. Η πρακτική αυτή επιφέρει νομικές συνέπειες και τους καλούμε να σταματήσουν τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης