Η Airbus εγκαινίασε το κέντρο ολοκλήρωσης της παραγωγής και διανομής του αεροσκάφους Α350 στην πόλη Τιεντσίν, που βρίσκεται στα βόρεια της Κίνας.

Η ευρωπαϊκή κοινοπραξία παραγωγής αεροσκαφών είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιεί τη λειτουργία ενός τέτοιου προγράμματος για τα αεροσκάφη Α350 εκτός Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Airbus παρέδωσε χθες ένα αεροσκάφος Α350 στην αεροπορική εταιρεία China Eastern Airlines από το αναφερόμενο κέντρο.

«Η Airbus αξιολογεί την Κίνα ως μία μακροπρόθεσμη στρατηγική αγορά. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην αντοχή και στον δυναμισμό της αεροπορικής βιομηχανίας της» δήλωσε ο Τζορτζ Σου, εκτελεστικός διευθυντής της Airbus China.

«Η νέα κίνηση επιδεικνύει τις δεσμεύσεις μας για την εμβάθυνση της συνεργασίας αμοιβαίου κέρδους με την Κίνα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των τοπικών πελατών, μέσω περισσότερο τοπικών λύσεων και δυνατοτήτων» πρόσθεσε ο Σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά, πέντε αεροσκάφη Α350 ευρείας ατράκτου θα παραδοθούν στην Τιεντσίν το 2021, ενώ περισσότερες παραδόσεις αεροσκαφών σε Κινέζους πελάτες βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς το αναφερόμενο κέντρο επιταχύνει τον ρυθμό της παραγωγής του και η ζήτηση της αγοράς ανακάμπτει, σύμφωνα με την Airbus China.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης