Tην ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου της θυγατρικής της στις ΗΠΑ Intralot Inc. με τη Λοταρία Υποτροφιών της Πολιτείας του Arkansas για επτά χρόνια, από την 14η Αυγούστου 2019 έως την 19η Αυγούστου 2026 ανακοίνωσε η Intralot.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αξία του επταετούς συμβολαίου υπολογίζεται περίπου σε 70 εκατ. δολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί περίπου οκτώ χρόνια η Intralot παρέχει στη Λοταρία Υποτροφιών της Πολιτείας του Arkansas μια ολοκληρωμένη σουίτα αξιόπιστων και ανταγωνιστικών υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ένα ασφαλές και ευέλικτο κεντρικό σύστημα που εξυπηρετεί και διαχειρίζεται όλες τις υφιστάμενες κληρώσεις εντός της Πολιτείας και των διαπολιτειακών κληρώσεων, τον εφοδιασμό τερματικών λιανικής πώλησης και λιανικού δικτύου, τον έλεγχο αποθεμάτων και τη διαδικασία διακίνησης (logistics) για στιγμιαία λαχεία, Fast Play Games καθώς επίσης και άλλων σχετιζόμενων υπηρεσιών.

Η ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών περιλαμβάνει το κεντρικό και back-office σύστημα, ένα εργαλείο βελτιστοποίησης των λιανικών πωλήσεων, 400 in-store player booths, 400 διαφημιστικές οθόνες (advertising displays) υψηλής ευκρίνειας και 2.200 τερματικά Photon υψηλής ταχύτητας, με ασυναγώνιστη τεχνολογία ψηφιακής κάμερας. Οι νέοι όροι περιλαμβάνουν συντελεστή 2,11% προς όφελος της Πολιτείας του Αρκάνσας, των υποτροφιών και των δικαιούχων χορηγιών με σκοπό την ανώτερη εκπαίδευση στην Πολιτεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης