Το ταξιδιωτικό πρακτορείο TUI ανακοίνωσε σήμερα ότι ακύρωσε όλες τις πτήσεις της Κυριακής που επρόκειτο να αναχωρήσουν για την ηπειρωτική Ισπανία και τις Κανάριες Νήσους, μετά την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης ότι όλοι οι ταξιδιώτες θα τίθενται σε καραντίνα δύο εβδομάδων με την επιστροφή τους.

“Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι που δεν ειδοποιηθήκαμε έγκαιρα γι αυτήν την ανακοίνωση και διότι αυτή η απόφαση δεν ανακοινώθηκε χθες, καθώς πολλοί Βρετανοί ταξιδεύουν για διακοπές το Σαββατοκύριακο”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία ‘Αντριου Φλίνθαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Προσπαθούμε επίσης να καταλάβουμε γιατί εκδόθηκε ειδοποίηση για καραντίνα για μια ολόκληρη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των Καναρίων Νήσων και των Βαλεαρίδων Νήσων, όταν οι ταξιδιωτικές οδηγίες δεν έχουν εναρμονιστεί”, πρόσθεσε.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει συστήσει να αποφεύγονται όλα τα ταξίδια πλην των απολύτως απαραίτητων στην ηπειρωτική Ισπανία, ωστόσο διευκρινίζει ότι οι παραθεριστές μπορούν να συνεχίσουν να ταξιδεύουν στα νησιά της Ισπανίας εάν είναι έτοιμοι να μπουν μόνοι τους σε καραντίνα αργότερα.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης