Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκπόνηση της οριστικής μελέτης, της μελέτης εφαρμογής, της κατασκευής των έργων Πολιτικού Μηχανικού, της προμήθειας, της εγκατάστασης, των δοκιμών και της θέσης σε λειτουργία του ηλεκτρομηχανολογικού και σιδηροδρομικού εξοπλισμού, της συντήρησης του έργου, της εκπαίδευσης του προσωπικού και της προμήθειας των ανταλλακτικών της γραμμής 4 του Μετρό, του τμήματος Α’ Άλσος Βεΐκου-Γουδή, προχώρησε η Αττικό Μετρό.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με κλειστή διαδικασία, με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης να είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν, ερωτήματα το αργότερο μέχρι την 1η Ιουνίου 2017 και ώρα 15:00. Η Αττικό Μετρό θα συγκεντρώσει όλα τα ερωτήματα το αργότερο μέχρι τις 23 Ιουνίου 2017 οπότε και θα εκδώσει το διευκρινιστικό τεύχος.

Η ημερομηνία υποβολής των φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2017.

Το έργο θα διαθέτει 14 σταθμούς από το Άλσος Βεΐκου μέχρι το Γουδή (Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι, Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Ακαδημία, Κολωνάκι, Ευαγγελισμός, Καισαριανή, Νηαρ Ηστ, Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδή).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης