Στις 23 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:30 θα λάβει χώρα στο Διοικητικό Μέγαρο της Εταιρείας η έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για τη σύναψη Επιμέρους Συμφωνιών (Service Arrangements) μεταξύ αφενός της ΟΤΕ Α.Ε. και εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ και αφετέρου της Deutsche Telekom (DTAG) και της Telekom Deutschland GmbH (TD GmbH) για την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών για το έτος 2015 στο πλαίσιο της εγκεκριμένης «Σύμβασης Πλαισίου Συνεργασίας και Παροχής Υπηρεσιών» / Ανάθεση σχετικών αρμοδιοτήτων.

-Έγκριση τροποποίησης Σύμβασης Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

-Τροποποίηση/συμπλήρωση απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων για την δέσμευση/διάθεση ποσού εκ των φορολογηθέντων αποθεματικών της Εταιρείας για την κάλυψη της ίδιας συμμετοχής της στη Δράση του ΕΣΠΑ «Υποστήριξη Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων ανάπτυξης-παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (ICT4Growth)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης σε κάποιο από τα παραπάνω θέματα, θα συνέλθει η Α΄ Επαναληπτική της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 8η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.30 στον ίδιο χώρο, και επί μη επίτευξης κατ΄ αυτήν απαρτίας θα συνέλθει η Β΄ Επαναληπτική της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 21η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.30 στον ίδιο χώρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης