Η PUMA ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά με τη νέα στρατηγική της συνεργασία με την εταιρεία Sports World Business, που αναλαμβάνει τη σημαντική ανάπτυξη του δικτύου της μέσα στα επόμενα δύο έτη.

Συγκεκριμένα, η PUMA θα υποστηρίξει τη δημιουργία 15 νέων καταστημάτων μέχρι το 2014 από την Sports World Business σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, όπου η PUMA δεν έχει αυτή τη στιγμή παρουσία με καταστήματα λιανικής. Το Business Plan που έχει εκπονηθεί στοχεύει στο άνοιγμα 5 καταστημάτων ανά έτος κατά μέσο όρο. Με αυτόν τον τρόπο, η PUMA συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στην ελληνική αγορά, παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωπος της PUMA δήλωσε σχετικά: «Η νέα μας συνεργασία με την Sports World Business αποτελεί στρατηγική μας επιλογή για περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου καταστημάτων διάθεσης των προϊόντων PUMA, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ολοένα και περισσότερους καταναλωτές να γνωρίσουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την PUMA να ξεχωρίζει σε περισσότερα και διαφορετικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη του δικτύου θα ωφελήσει και το υπάρχον δίκτυο καταστημάτων PUMA, καθώς θα ισχυροποιήσει την εικόνα και τη θέση της μάρκας στην Ελλάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης