Σήμερα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ., υπογράφονται στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Επιχειρησιακές Συμφωνίες του Ταμείου Χαρτοφυλακίου Jessica, των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να υπογραφούν οι παρακάτω τρεις Επιχειρησιακές Συμφωνίες JESSICA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων – MARFIN Investment Bank of Greece, για τη διαχείριση των πόρων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Βορείου Αιγαίου.
2. Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων – EFG EUROBAK Εργασίας, για τη διαχείριση των πόρων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.
3. Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων – Τράπεζα Πειραιώς, για τη διαχείριση των πόρων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ, κ. Σακελλάρης, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και εκπρόσωποι των Περιφερειών καθώς και εκπρόσωποι των τριών Τραπεζών.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης