Πραγματοποιήθηκε σήμερα η αποσφράγιση, τόσο της ανεξάρτητης αποτίμησης, όσο και των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για τα δύο ακίνητα στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, για το ακίνητο Golf – Βόρειο Αφάντου υποβλήθηκαν δύο δεσμευτικές προσφορές, από την εταιρία M.A.Angeliades Inc. ύψους 26.900.000 ευρώ και την εταιρία Dimand AE ύψους 17.500.000 ευρώ. Για το ακίνητο «Φωνή της Αμερικής» – Νότιο Αφάντου υποβλήθηκαν τρεις δεσμευτικές προσφορές, από την εταιρία M.A.Angeliades Inc. ύψους 13.900.000 ευρώ, την εταιρία Τ.Ν. Aegean Sun Investment Ltd ύψους 15.023.000 ευρώ και την εταιρία Ξενοδοχειακές Τουριστικές Γεωργικές Οικοδομικές Επιχειρήσεις Ι.Χατζηλαζάρου ύψους 12.350.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας, το ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει στον οικονομικό και νομικό έλεγχο των προσφορών και θα ζητήσει την υποβολή τελικών βελτιωμένων προσφορών για το ακίνητο Νότιο Αφάντου, από τους δύο επενδυτές που κατέθεσαν την υψηλότερη προσφορά, ώστε να προχωρήσει σε λήψη απόφαση κατακύρωσης το αργότερο έως τις 8 Αυγούστου 2014.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης