«Μετά από χρόνια αρχίζει να βελτιώνεται η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και οι γερμανικές εταιρείες αξιοποιούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται», υπογράμμισε ο γενικός πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, Walter Stechel, στη διάρκεια του καθιερωμένου, παραδοσιακού Πρωτοχρονιάτικου δείπνου που διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ο κ. Stechel, επισήμανε ότι η δυναμική αυτή της ελληνικής οικονομίας πρέπει να συνεχιστεί και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. «Η Γερμανία είναι πρόθυμη να στηρίξει αυτή τη διεργασία και να σταθεί δίπλα στην Ελλάδα», επισήμανε και πρόσθεσε ότι το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Βορείου Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Στέφανος Τζιρίτης, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του πολιτικού, αυτοδιοικητικού, διπλωματικού, τραπεζικού και επιχειρηματικού κόσμου, κ.α. εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης