Χατζηθεοδοσίου: Απαραίτητη η συνεργασία με όλα τα πολιτικά κόμματα για τα προβλήματα των επιχειρήσεων

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021, 14:14
 Χατζηθεοδοσίου: Απαραίτητη η συνεργασία με όλα τα πολιτικά κόμματα για τα προβλήματα των επιχειρήσεων

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, συναντήθηκε, χθες, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΚΕΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Βελόπουλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, των καταστροφικών πυρκαγιών, αλλά και του κύματος ανατιμήσεων που απειλεί την αγορά και τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Παρουσίασε ακόμη τις προτάσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για τη στήριξη και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, καθώς και τις δράσεις που έχει αναλάβει η ΚΕΕ με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ ανέφερε στον Κυριάκο Βελόπουλο ότι θεωρεί απαραίτητη τη συνεργασία με όλα τα πολιτικά κόμματα για την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων στα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα, με σκοπό τη διάσωση αλλά και την ανάπτυξή τους.

Τέλος αντάλλαξαν απόψεις για τις αναγκαίες παρεμβάσεις υπέρ του επιχειρείν, την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021, 14:14