Την επέκταση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης ώστε να συμπεριληφθούν όλοι οι ΚΑΔ που είχαν χαρακτηριστεί πληττόμενοι στη διάρκεια της πανδημίας, με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, ζήτησε με επιστολή του προς τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, κ.κ. Κ. Χατζηδάκη και Χρ. Σταϊκούρα, αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ), κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας, τονίζοντας ότι τα νέα μέτρα δίνουν ανάσα στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων εξαιρείται.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς, ο νέος χρόνος μάς βρίσκει αντιμέτωπους με την κρίση της πανδημίας, η οποία είναι ακόμα εδώ και πλήττει τη χώρα μας με πρωτοφανή αριθμό κρουσμάτων, με σημαντικές επιπτώσεις στην κοινωνία και στην οικονομία.

Τα νέα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης δίνουν ανάσα στον επιχειρηματικό κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων εξαιρείται των μέτρων και συγκεκριμένα από τη ρύθμιση οφειλών 36-72 δόσεων, κάτι που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στους επιχειρηματίες εν μέσω πανδημίας για την τακτοποίηση των οφειλών του.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε την επέκταση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης ώστε να συμπεριληφθούν όλοι οι ΚΑΔ που είχαν χαρακτηριστεί πληττόμενοι στη διάρκεια της πανδημίας με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύοντας στη θετική ανταπόκρισή σας και στην ετοιμότητά σας, σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε ενέργεια στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης