Για την προώθηση της «Εναρμονισμένης Επιχειρηματικής Πρόσκλησης» μίλησε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο στόχος για προσέλκυση επενδύσεων και δημιουργία φιλεπιχειρηματικού περιβάλλοντος είναι εθνικός».

«Το υπουργείο Εξωτερικών από την πλευρά του αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και εκπονεί ένα σχεδιασμό που θα συμβάλει στην ευόδωση αυτού του εγχειρήματος που έχει εθνικά χαρακτηριστικά. Η χώρα αλλάζει σελίδα και καλείται να επιστρέψει σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Περισσότερες θέσεις εργασίας, λιγότερη γραφειοκρατία, ανάπτυξη για όλους. Με αυτό το τρίπτυχο κατά νου εργαζόμαστε και χαράσσουμε πολιτική» σημειώνει στη δήλωσή του ο Μ. Βαρβιτσιώτης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών «η καθιέρωση ”Εναρμονισμένης Επιχειρηματικής Πρόσκλησης” (“Business Invitation”),  αποσκοπεί να διευκολύνει τους πολίτες τρίτων χωρών που επιθυμούν να επισκεφτούν την Ελλάδα για επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς, να αποκτήσουν ευκολότερα και ταχύτερα visa».

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης