Στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών βρίσκεται το Bitcoin την ίδια ώρα που τα κρυπτονομίσματα κινούνται ανοδικά πριν τη δημόσια προσφορά της Coinbase Global.

To Bitcoin ανήλθε κατά 4,3% στα $62,531 ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του Μαρτίου. Το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα κερδίζει έδαφος καθώς αυξάνεται η λίστα των εταιρειών που το «αγκαλιάζουν». H Coinbase θα εισαχθεί στον Nasdaq, αύριο 14 Απριλίου, με την αποτίμησή της να κυμαίνεται στα $100 δισ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι η εξέλιξη μιας βιομηχανίας που συνήθιζε να βρίσκεται στο περιθώριο» δήλωσε ο Nick Jones, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του πορτοφολιού ψηφιακών νομισμάτων Zumo. «Πραγματικά θολώνει το τοπίο μεταξύ των ψηφιακών και των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων» πρόσθεσε.  

Η Goldman Sachs Group Inc. και η Morgan Stanley ανακοίνωσαν πως σχεδιάζουν να προσφέρουν στους πελάτες τους πρόσβαση σε επενδύσεις σε ψηφιακά νομίσματα.

Η Tesla Inc. νωρίτερα φέτος αποκάλυψε μια επένδυση 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Bitcoin και πιο πρόσφατα άρχισε να το αποδέχεται ως πληρωμή για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο αυξάνουν την εποπτεία και εκφράζουν αμφιβολίες για τη χρησιμότητά τους ως νόμισμα.

Το ντεμπούτο της Coinbase αυτή την εβδομάδα ενισχύει και άλλα ψηφιακά νομίσματα όπως το Binance Coin, το οποίο κατατάσσεται τρίτο μεταξύ των ψηφιακών νομισμάτων μετά τα Bitcoin και Ether.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης