Θετική είναι η δυναμική που καταγράφεται στη σχέση της οικονομικής συνεργασίας που έχουν αναπτύξει η Σερβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επισήμανε ο επικεφαλής του γραφείου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου της Σερβίας (PKS) στο Ντουμπάι, Μάρκο Σελάκοβιτς.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι τον ερχόμενο Απρίλιο, αποστολή επιχειρηματιών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα επισκεφθεί τη Σερβία, όπου και θα έχει επαφές με τη σερβική επιχειρηματική κοινότητα και θα εξετάσει ευκαιρίες για την δραστηριοποίησή της στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τους πρώτους κιόλας μήνες της λειτουργίας του γραφείου μας στο Ντουμπάι, σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στην οικονομική συνεργασία των δύο χωρών» δήλωσε ο κ. Σελάκοβιτς, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο “Tanjug”.

Ο κ. Σελάκοβιτς, είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ντουμπάι, την οποία ενημέρωσε για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις στη Σερβία και τα “πεδία” αναζήτησης επιχειρηματικών ευκαιριών, στα οποία θα μπορούσαν ενδιαφερόμενοι επενδυτές από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να δραστηριοποιηθούν.

Η συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο του Ντουμπάι είναι σημαντική για τη σερβική οικονομία και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο της Σερβίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης