Την παράταση της διαγωνιστικής διαδικασίας από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ιστορικού Esperia Palace (Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω) και του διατηρητέου νεοκλασικού ακινήτου (Ζαλοκώστα 7-9) για χρήση ως ξενοδοχεία 5 αστέρων ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η παράταση των δύο δημόσιων πλειοδοτικών διαγωνισμών, που διενεργούνται στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του υπουργείου Εργασίας, δίνεται, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί για τα δύο ακίνητα και προκειμένου να διευκολυνθεί η συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας, η προθεσμία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής για το Esperia Palace παρατείνεται έως τις 10 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:30 π.μ. και για το κτίριο της οδού Ζαλοκώστα 7-9 παρατείνεται έως τις 21 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ., στα γραφεία της Δ/νσης Στέγασης και Τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, οδός Ιπποκράτους 19, Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στη Διεύθυνση Στέγασης και Τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, Ιπποκράτους 19 (210-3662359, 210-3662360) και στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://www.efka.gov.gr/el/diagonismoi/choregese-paratases-ton-2-diagonismon-gia-2-ekmisthoseis-2-akineton-esperia-kai-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης