«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη γύρισε την οικονομία από την ανάπτυξη στην ύφεση» δηλώνουν ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, και ο αναπληρωτής τομεάρχης, Γιώργος Τσίπρας, με αφορμή την κυβερνητική ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό.

«Η πτώση του ΑΕΠ, οι μειωμένοι εμπορικοί τζίροι, η πεσμένη βιομηχανική παραγωγή είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθούν κάποιοι να αποδώσουν τα αρνητικά αυτά αποτελέσματα στον κοροναϊό, ο οποίος διαπιστώθηκε στην Κίνα στις 9 Ιανουαρίου και έφτασε στην Ελλάδα στις 26 Φεβρουαρίου», αναφέρουν οι ίδιοι σε γραπτή τους δήλωση και υπογραμμίζουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με γνωστά τα αποτελέσματα της απάτης Μητσοτάκη και σε αναμονή των επιπτώσεων από τον κοροναϊό, είναι απαραίτητη μια άμεση θετική ένεση στην ελληνική οικονομία».

Συγκεκριμένα επισημαίνουν ότι «πρέπει να επανεκκινήσουν τα μεγάλα έργα υποδομών με βάση τον σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στο ΑΕΠ και να δημιουργήσουν 40.000 θέσεις εργασίας» και ότι «πρέπει, επίσης, άμεσα να υλοποιηθούν τα μέτρα τα οποία είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο του 2019, ώστε να υπάρξει ανακούφιση στην αγορά και ώθηση στην οικονομία».

«Αρκετά πληρώσαμε την απάτη της ΝΔ, ας μην την πληρώσουμε περισσότερο» καταλήγει η δήλωση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης