«Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον επιχειρηματιών από Ελλάδα και Γερμανία για συμμετοχή στο Γερμανοελληνικό επενδυτικό φόρουμ της 9ης Μαρτίου στο Βερολίνο», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνάντηση που είχε σήμερα, παρουσία των υφυπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη και Χρίστου Δήμα, του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεράσιμου Θωμά, και του πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, Ερνστ Ράιχελ, με επιχειρηματίες – μέλη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου μετά από πρωτοβουλία του επιμελητηρίου για την προετοιμασία του φόρουμ.

«Οι προσδοκίες από το φόρουμ είναι πολύ υψηλές», επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης καθώς, όπως σημείωσε, «οι διμερείς οικονομικές σχέσεις είναι ισχυρές. Η Γερμανία είναι η χώρα με τις περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα βρίσκεται στην ανοδική τροχιά του οικονομικού της κύκλου. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προσελκύσουμε περισσότερες γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, στις οποίες είμαστε θετικά διακείμενοι ως κυβέρνηση και εργαζόμαστε για να τις διευκολύνουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης