Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία, έγραψε ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για τη σημερινή συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Συμβουλίου.

O Σεντένο ανέφερε ότι έχει εντατικές επαφές με τους ομολόγους του πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, η έναρξη της οποίας μετατέθηκε για τις 19.00 (ώρα Ελλάδας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εντατικές επαφές με τους άλλους υπουργούς Οικονομικών πριν την επανέναρξη του Eurogroup σήμερα το απόγευμα. Η εμπιστοσύνη των πολιτών μας εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία», έγραψε ο πρόεδρος του Eurogroup.

«Το Eurogroup αναμένεται τώρα ότι θα αρχίσει στις 18.00, ώρα Βρυξελλών. Οι επαφές συνεχίζονται», ανακοίνωσε ο Λουίς Ρέγκο, εκπρόσωπος Τύπου του Σεντένο με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι η προχθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup για την ευρωπαϊκή απάντηση στον οικονομικό αντίκτυπο του κορονοϊού διεκόπη, μετά από ολονύχτιες διαβουλεύσεις, και είχε προγραμματισθεί να συνεχισθεί σήμερα στις 18.00 (ώρα Ελλάδας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης