Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα για τη διαχείριση του ΟΣΔΕ η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 16:22
Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα για τη διαχείριση του ΟΣΔΕ η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ

Άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση στα στοιχεία του ΟΣΔΕ, που κατέχει ο ιδιώτης πάροχος στα συνεταιριστικά κέντρα διαχείρισης επιδοτήσεων διέταξε το δικαστήριο στο οποίο είχε προσφύγει εκ μέρους των συνεταιρισμών το διάδοχο σχήμα της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ εξέδωσε σχετικά την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η απόφαση της Δικαιοσύνης επί των ασφαλιστικών μέτρων κατά  του ΟΠΕΚΕΠΕ και της ιδιωτικής εταιρίας δικαιώνει τα ΚΥΔ που μόνα αυτά, με την υποστήριξη της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, στάθηκαν όρθια, αρνούμενα να υποταχθούν στις ορέξεις εκείνων που θεωρούν τον ΟΠΕΚΕΠΕ ιδιοκτησία τους και εκβιάζουν, σε μια προσπάθεια να παραμείνουν στον χρυσοποίκιλτο θρόνο της εξαπάτησης των αγροτών.

Δυστυχώς για αυτούς, δεν επιβεβαιώθηκε η ρήση του Άγγλου Ουμανιστή Thomas More, ότι δύο κακά, η απληστία και οι κλίκες,  μπορούν να καταστρέψουν κάθε δικαιοσύνη. Διότι η Δικαιοσύνη απέδειξε πως είναι τυφλή, μη βλέποντας ούτε τη μηχανοπαρέα ούτε τα εκατομμύριά της. Τη νομιμότητα είδε μόνο, το δίκαιο και το σωστό. Και διέταξε άμεσα να αποκατασταθεί η πρόσβαση στο λογισμικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, αναγνωρίζοντας σαφώς ότι κανένα δικαίωμα δεν είχε ο δήθεν συντονιστής και ο ανάδοχος να την παρεμποδίσουν, όπως παρανόμως έκαναν μέχρι σήμερα, όχι μόνο σε μια προσπάθεια εκβιασμού των συγκεκριμένων ΚΥΔ, αλλά και εκφοβισμού όλων των υπολοίπων.

Η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ έχει ξεκάθαρα δηλώσει ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσω σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση, εφ’ όσον χρειαστεί, προκειμένου να απαλλαγεί επιτέλους η χώρα από τα τρωκτικά που ροκανίζουν τα θεμέλια του ΟΠΕΚΕΠΕ, για να απαλλαγούν επιτέλους τα ΚΥΔ από τους χρυσοκάνθαρους, για να απαλλαγούν οι αγρότες απ’ τους μεσάζοντες.

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Το δικαστήριο διατάσσει την «πρόσβαση των αιτούντων Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) χωρίς χρονικές δεσμεύσεις και με τον ίδιο τρόπο που γίνεται η πρόσβαση στα άλλα Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ)».

Η προθεσμία που δίνει για την αποκατάσταση της πρόσβασης είναι 24 ώρες, δηλαδή μέχρι αύριο το μεσημέρι.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, θα ακολουθηθεί η αυτόφωρος διαδικασία…  

Πλέον η μηχανοπαρέα που αυθαίρετα παρεμβαίνει στο σύστημα ενός δημοσίου οργανισμού και το μεταχειρίζεται σα να είναι δικό της, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα να αποφασίζει αυτή ποιος θα έχει και ποιος δεν θα έχει πρόσβαση, θα κληθεί να απολογηθεί και στο ποινικό δικαστήριο που ακολουθεί, μετά τη μήνυση που ήδη έχει κατατεθεί για εκβιασμό. Μαζί της θα απολογηθούν και οι επίορκοι κρατικοί λειτουργοί, για τα άνομα παιχνίδια χρονοκαθυστέρησης και την πλήρη ταύτισή τους με τους εκβιαστές.

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Παύλος Σατολιάς, δηλώνει: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Σ’ αυτήν στηριζόμαστε, ξέροντας ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Αυτό το γνωρίζουν καλά και οι συνάδελφοι συνεταιριστές που, για διάφορους λόγους, έκαναν επιλογές που βλέπουν σήμερα ότι δεν ήταν εκείνες που περίμεναν και που σίγουρα δεν συνάδουν με το ρόλο τους και τις αρχές που υπηρετούμε και υπερασπιζόμαστε.

Σε όλους αυτούς απευθύνομαι και τους λέω ξανά πως λάθος δεν είναι η κακή εκτίμηση των καταστάσεων αλλά η άρνηση αναγνώρισης των εσφαλμένων μας επιλογών και η προσπάθεια διόρθωσής τους. Η ΝΕΑ ΠΑΣΕΕΓΕΣ είναι εδώ. Και ο μόνος όρος που βάζουμε είναι εκείνος που από την ίδρυσή μας είχε τεθεί: να υπερασπιστούμε τον συνεταιριστικό μας χαρακτήρα και τους αγρότες της χώρας. Τίποτε άλλο».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 16:22