«Πρεμιέρα» κάνει σήμερα 29 Μαρτίου στα καταστήματα παιχνιδιών, το «καλάθι των νονών» το οποίο θα  περιλαμβάνει παιχνίδια από 12 κατηγορίες, σε συγκρατημένες τιμές, προκειμένου οι νονοί και οι νονές  να κάνουν τα ψώνια για τα βαφτιστήρια τους ενόψει Πάσχα. Θα διαρκέσει μέχρι το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου.

Το «καλάθι των νονών» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λαμπάδες, παιχνίδια και σοκολατένια αυγά. Κάθε κατάστημα μπορεί να επιλέξει να εντάξει στο καλάθι των νονών μια ή περισσότερες κατηγορίες προϊόντων ώστε να εφαρμοστεί το μέτρο και από τα μικρά καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα περιλαμβάνει 12 συνολικά κατηγορίες παιχνιδιών, ως εξής:

-Πασχαλινές λαμπάδες – παιχνίδια

-Επιτραπέζια / παζλ, παιχνίδια με κούκλες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης)

-Βρεφικά παιχνίδια

-Φιγούρες δράσης

-Παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια)

-Οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα

-Ηλεκτρονικά παιχνίδια

-Αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα)

-Λούτρινα κουκλάκια

-Μουσικά παιχνίδια

-Σοκολατένια αυγά και αντίστοιχα είδη (προαιρετικά)

Στο «καλάθι των νονών» συμμετάσχουν υποχρεωτικά οι επιχειρήσεις παιχνιδιών με ετήσιο τζίρο άνω του 1.000.000 ευρώ, αλλά και εθελοντικά όσες, με μικρότερο τζίρο, το επιθυμούν

Την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την επόμενη Τρίτη 4 Απριλίου, θα ακολουθήσει το «καλάθι του Πάσχα». Πρόκειται για ένα «καλάθι» που θα έχει τον ίδιο ρόλο με το «καλάθι της Σαρακοστής». Δημιουργείται για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών στις αγορές τροφίμων για το πασχαλινό τους τραπέζι. Το «καλάθι του Πάσχα» θα περιλαμβάνει αρνί, τσουρέκια και άλλα πασχαλινά προϊόντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης