Τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού (e-auction) για την αξιοποίηση του Ξενία Χίου, μέσω μακροχρόνιας εκμίσθωσης, ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.).

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της (www.e-publicrealestate.gr).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ξενία βρίσκεται στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της πόλεως της Χίου και έχει κάλυψη περίπου 1.600 τ.μ., τα οποία αναπτύσσονται σε ισόγειο και 2 ορόφους, και έκταση οικοπέδου περίπου 1.650 τ.μ.

Το ακίνητο με προηγούμενη χρήση ξενοδοχείου, δυναμικότητας 28 δωματίων (22 δίκλινα και 6 μονόκλινα), βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι και το κέντρο της πόλης της Χίου, ενώ απέχει μόλις 2 χλμ. από το αεροδρόμιο.

Σκοπός της διαγωνιστικής διαδικασίας είναι η προσέλκυση επενδυτών για την αποκατάσταση και αναβάθμιση του Ξενία και τη μακροχρόνια εκμίσθωσή του με σκοπό να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανάδοχος θα αναλάβει όλα τα κόστη για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται στα 50 έτη από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο μισθωτής θα καταβάλει στην ΕΤΑΔ ετήσιο Μίσθωμα όπως αυτό θα διαμορφωθεί κατά τη διαδικασία του ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, αφού διαβάσουν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019, 15.00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. (Βουλής 7, Σύνταγμα, Αθήνα, 2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης