Η Oceanwood Capital Management φαίνεται ότι εξετάζει να κλείσει το hedge fund της που επικεντρώνεται σε τοποθετήσεις σε ευρωπαϊκές μετοχές, μετά από την πτώση που καταγράφουν οι αποδόσεις του

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, που επικαλείται πηγές με γνώση του σχεδίου της Oceanwood, προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία για το κλείσιμο του Oceanwood European Financial Select Opportunities Fund, το οποίο αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 5% των συνολικών περιουσιακών στοιχείων που διαχειρίζεται η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωπος της Oceanwood αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Το συγκεκριμένο fund, σύμφωνα με το Bloomberg, επενδύει μετοχικές αξίες ευρωπαϊκών χωρών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Ισπανία, ενώ έχει υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία ύψους περίπου 130 εκατ. δολαρίων.

Η Oceanwood, ωστόσο, θα συνεχίσει να διατηρεί ορισμένες από τις θέσεις που τώρα κατέχει το hedge fund, μέσω ενός “ειδικού οχήματος” που θα συσταθεί για τον σκοπό αυτό, με στόχο να μεγιστοποιήσει την αξία αυτών των επενδύσεων, σύμφωνα με τις πηγές του Bloomberg.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης