Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος, σε συνέχεια των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Όπως επισήμανε, «η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη αυτή τη στιγμή βιώνει τα αποτελέσματα ενός μεγάλου, πρωτοφανούς ασύμμετρου πολέμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της ιστορικής συγκυρίας. Κλυδωνίζεται στα θεμέλιά του, οφείλει όμως να δίνει όχι μόνο τη μάχη της επιβίωσης, αλλά να προετοιμάζεται από τώρα για την επόμενη ημέρα και την άμεση επανεκκίνηση.

»Οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, για τη γρήγορη ανασυγκρότηση της ελληνικής κοινωνίας.

»Με αυτή τη στρατηγική επιλογή, τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα η Κυβέρνηση κρίνονται θετικά, δίνοντας μια πρώτη σημαντική ελπίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Τώρα, με μεθοδικότητα και ψυχραιμία, χρειάζεται εξειδίκευση και σίγουρα και επιπλέον μέτρα, σε επόμενο στάδιο ανάλογα και με την εξέλιξη της κατάστασης.

»Το σχέδιο γράφεται μέρα με τη μέρα.

»Με ατομική ευθύνη και συμμόρφωση, με συλλογική συνείδηση και αλληλεγγύη, όλοι μαζί, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, θα τα καταφέρουμε.  

»Να γίνουμε και πάλι ο βασικός μοχλός ανάπτυξης του νέου κύκλου που ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ξεκινήσει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης