Νέο ρεκόρ κατέγραψε την Τρίτη το κρυπτονόμισμα ether, που διαπραγματεύεται μια “ανάσα” από τα 4.500 δολάρια, λίγες μόλις ημέρες μετά την υπέρβαση των 4.400 δολαρίων (στις 29 Οκτωβρίου έκλεισε στα 4.403,93 δολάρια), σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinDesk Data.

Ειδικότερα, την Τρίτη, το δεύτερο πολυτιμότερο κρυπτονόμισμα του πλανήτη σκαρφάλωσε έως τα 4.485 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο 3% το τελευταίο 24ωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρόσφατο υψηλό οφείλεται στην ώθηση που έλαβε από την αναθέρμανση του βραχυπρόθεσμου ενδιαφέροντος των traders», ανέφερε η εταιρεία αναλύσεων IntoTheBlock σε ανάρτησή της στο Telegram τη Δευτέρα, καθώς ο αριθμός των διευθύνσεων που διακρατούν το κρυπτονόμισμα για λιγότερο από 30 ημέρες έχει ανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο 12 μηνών

Από διαγραμματική άποψη, «το ether έχει υπερβεί αποφασιστικά την προηγούμενη αντίσταση του Μαΐου», αναφέρει η Katie Stockton, ιδρύτρια και διαχειριστική εταίρος της Fairlead Strategies, σε σημείωμά της την Τρίτη.

«Το ether δοκιμάζει την αντίσταση κοντά στα 4.380 δολάρια, η ανοδική διάσπαση της οποίας απαιτεί δύο εβδομαδιαία κλεισίματα πάνω από το συγκεκριμένο όριο», προσθέτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η βραχυπρόθεσμη δυναμική είναι θετική για το ether, ωστόσο έχει υποχωρήσει ελαφρώς, οπότε σε περίπτωση που σταματήσει κοντά στην αντίστασή του, όπως το bitcoin, αναμένεται μια σύντομη φάση συσσώρευσης πριν συνεχίσει σε υψηλότερο επίπεδο», καταλήγει η Stockton.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης