Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2021, ευρωπαϊκή έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid 19 στις γυναικείες επιχειρήσεις στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν και οι Ελληνίδες επιχειρηματίες.

   To Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) αποτελεί μέλος του Δικτύου Γυναικών των Ευρωεπιμελητηρίων, το οποίο υλοποιεί έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid 19 στις γυναικείες επιχειρήσεις. Το ΕΕΔΕΓΕ ανέλαβε να μεταφράσει και να επιμεληθεί το ερωτηματολόγιο στα ελληνικά, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των Ελληνίδων επιχειρηματιών τις οποίες προσκαλεί να συμμετάσχουν στην έρευνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   Οι γυναίκες επιχειρηματίες, είναι ο κύριος στόχος αυτής της έρευνας, συμπεριλαμβάνοντας και τις αυτοαπασχολούμενες σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών τομέων. Η έρευνα επιδιώκει να αποτυπώσει τις συνέπειες της πανδημίας στις γυναικείες επιχειρήσεις με ιδιαίτερη έμφαση στις προσαρμογές του επιχειρηματικού μοντέλου, στις ψηφιακές δεξιότητες και στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

   Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της έρευνας EWN Covid 19 μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

      Τηλεδιάσκεψη για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη

 με θέμα: «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα», που διοργανώνουν σήμερα το απόγευμα και ώρα 18:30-20:45, οι αντιδήμαρχοι:

 Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου και Δήμου Μενεμένης – Αμπελοκήπων, Μανώλης Ιωαννίδης.

   Η εκδήλωση, θα μεταδοθεί και μέσω livestreaming από το κανάλι του Σ.Ε.Γ.Ε. στο Υoutube: SEGE Greek Association of Women Entrepreneurs

   Εκ μέρους Σ.Ε.Γ.Ε. θα συμμετάσχουν η πρόεδρος του συνδέσμου, Αποστολίνα Τσαλταμπάση, καθώς και 6 μέλη από όλη την Ελλάδα, εκπροσωπώντας διαφορετικούς κλάδους του Επιχειρείν, οι οποίες θα παρουσιάσουν καινοτόμες προτάσεις συνεργασίας με τους δήμους.

   Εκ μέρους του Διαβαλκανικού Δικτύου Γυναικών – Balkan Women Coalition (BWC-o), στο οποίο είναι ιδρυτικό μέλος ο Σ.Ε.Γ.Ε., θα συμμετέχει η Δέσποινα Τριακοσάρη.

   Αναλυτικά οι ομιλήτριες/μέλη του Σ.Ε.Γ.Ε. από όλη την Ελλάδα είναι:

   – Κορνηλία Αλεξιάδου – Οίνος, Τοπική Κληρονομιά – Αθήνα πρόεδρος

 Δ.Σ. «Ελληνίδες του Κρασιού» και υπεύθυνη Επικοινωνίας Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου

   – Χριστίνα Βρακά – Καινοτόμα Νεανική Επιχειρηματικότητα – Θεσσαλονίκη. Ιδρυτικό Μέλος Κοιν.Σ.Επ. Dot2dot

   – Παναγιώτα Γιαπουτζή – Κοινωνικές Υπηρεσίες – Ηράκλειο Κρήτης. Αντιπρόεδρος και Διευθύντρια

 Κοιν.Σ.Επ. Φροντίδα στο Σπίτι

   – Αλίς Κοροβέση – Ενέργεια – Αθήνα. Γενική Διευθύντρια ΙΝΖΕΒ – Ινστιτούτο Κτιρίων Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης

   – Ελένη Μαυρόγαλου – Τουρισμος – Πάτμος. Δημοτική Σύμβουλος Πάτμου και επικεφαλής του Τομέα Νησιωτικότητας της ΕΝΑ – Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος.

   – Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου – Αγροτική Γυναικεία Επιχειρηματικότητα – Κως. Πρόεδρος Ένωσης Οινοποιών Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου (ΕΝΟΑΝΑ), ΟΙΝΑΜΠΕΛΟΣ Α.Ε. Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης