Σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης εξαγωγέων διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε (Enterprise Greece) την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, 09:00-15:00, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επίσημης Εθνικής Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEX JAPAN, η οποία πραγματοποιείται ετησίως στo Τόκυο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν οι εξαγωγείς για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ιαπωνικού λιανεμπορίου, τις ευκαιρίες δραστηριοποίησής τους στην ιαπωνική αγορά και τους τρόπους προσέλκυσης του ιαπωνικού καταναλωτικού κοινού. Θα αναλυθούν θέματα που απασχολούν τις εταιρείες, όπως η τιμολόγηση, η γκάμα των προϊόντων, καθώς και οι προϊοντικές προοπτικές και τάσεις στην αγορά της Ιαπωνίας. Επιπροσθέτως, θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση της Διεθνούς Έκθεσης FOODEX JAPAN, με στόχο την όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία των Ελλήνων εκθετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ελληνική παραγωγική και μεταποιητική επιχείρηση του κλάδου τροφίμων και ποτών, έτσι ώστε αυτές να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την αποτελεσματικότερη δραστηριοποίησή τους στην ώριμη αγορά της Ιαπωνίας, αλλά και για την αρτιότερη προετοιμασία τους στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στη Διεθνή Έκθεση FOODEX JAPAN.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον οργανισμό Enterprise Greece, κα Κεχρή (τηλ: 210 3355725, e-mail: s.kechri@enterprisegreece.gov.gr). Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης