Ο Προεδρεύων και Α΄ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννης Συγγελίδης, η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους και τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική που έχει προξενήσει τεράστια οικολογική καταστροφή και ανυπολόγιστες ζημιές σε οικίες και επιχειρήσεις.

Το ΕΒΕΑ στη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου Κωνσταντίνου Μίχαλου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, για να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις – μέλη του που επλήγησαν αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτου βοηθήματος από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: Νο 040/015702-35) με επωνυμία “ΕΒΕΑ-ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ” από τον Ιούλιο του 2018  μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιχειρήσεις – μέλη του ΕΒΕΑ καλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Οργάνων Διοίκησης τηλ. 210-3622158 προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και να ταυτοποιηθούν μέσω ΓΕΜΗ για να λάβουν την έκτακτη βοήθεια που προσφέρει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης