Πάνω από τα επίπεδα των 8.000 δολαρίων επανέρχεται το Bitcoin, κερδίζοντας μάλιστα 700 δολάρια σε διάστημα 3 ωρών, ανακάμπτοντας μετά από το sell-off του Σαββατοκύριακου, στη διάρκεια του οποίου “διολίσθησε” στα 7.400 δολάρια, τα χαμηλότερα επίπεδα των 6 τελευταίων εβδομάδων.

Ειδικότερα, το Bitcoin σημειώνει άνοδο άνω του 2%, στα 8.375,42 δολάρια, ήτοι 12% υψηλότερα από τα χαμηλά των 7.335,57 δολάρια που άγγιξε την Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κρυπτονόμισμα δέχθηκε πιέσεις στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μετά από τις πληροφορίες που μετέδωσε το Sky News, σύμφωνα με τις οποίες, μετά το Facebook και την Google, τώρα και το Twitter εξετάζει να απαγορεύσει τις διαφημίσεις με περιεχόμενο σχετικό με ICOs και πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων.

Εν τω μεταξύ, σήμερα, οι υπουργοί Οικονομικών της G-20 συναντώνται στο Μπουένος Άιρες, για να συζητήσουν για τα κρυπτονομίσματα, ενώ το θέμα ενδέχεται να τεθεί και σε συνέντευξη Τύπου που θα ακολουθήσει.

Όσον αφορά στις επιδόσεις των υπόλοιπων κρυπτονομισμάτων, το Ethereum γνωρίζει κέρδη επίσης άνω του 2%, φθάνοντας στα 549,90 δολάρια, ενώ το Ripple καταγράφει “άλμα” 11,5% στα 0,68 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης