Χωρίς κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα μείνει, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, το πρόγραμμα του Mega, καθώς, οι τεχνικοί του σταθμού πραγματοποιούν στάση εργασίας, από τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, έως τις 22:00, αντιδρώντας στις νέες μειώσεις μισθών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής κηρύσσει  τη στάση εργασίας, λίγες ώρες αφότου οι τεχνικοί έλαβαν στα χέρια τους τις νέες ατομικές συμβάσεις εργασίας, που πριν από μερικές ημέρες υπέγραψαν οι δημοσιογράφοι του σταθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας κηρύσσει 24ωρη απεργία, από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, για τους τεχνικούς που εργάζονται στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΕΤΙΤΒΕ αναφέρει: 

– Να μην προχωρήσει ο σταθμός σε απολύσεις τεχνικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Να απέχει η εργοδοτική από κάθε πίεση προς τους εργαζόμενους τεχνικούς για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές.

– Όχι στην κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές των τεχνικών του σταθμού.

-Αποκρούουμε κάθε προσπάθεια αλλαγής του νομικού καθεστώτος απασχόλησης των τεχνικών που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Σημειώνεται ότι προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας, όπως ορίζει ο νόμος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης