Την Παρασκευή τα μεσάνυχτα οι πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές βγαίνουν Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μαζί τους, τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της ελληνικής επικαιρότητας βγάζουν στο φως μεγάλες αποκαλύψεις και καυτές εξομολογήσεις με γερές δόσεις χιούμορ.

Το Βράδυ της Παρασκευής αρχίζει με τον Γιώργο Καπουτζίδη και μ’ ένα ψέμα που τον «κυνηγάει» από προηγούμενη συνέντευξή του με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Πότε σκεφτόταν ν’ ανοίξει πλυντήριο αυτοκινήτων; Πώς συνδέονται τα Oscar με τη στρατιωτική του θητεία και πώς πήρε το πτυχίο των γερμανικών; Ποιο είναι το μεγαλύτερο απωθημένο του; Ακόμα, από ποια Πηγή ο Γιώργος Καπουτζίδης παίρνει στο πλατό δώρα ανεκτίμητης αξίας και ποια είναι η σχέση του με τον στίβο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, έρχεται ο Δήμος Αναστασιάδης και αποκαλύπτει: τη σχέση του με τις γυναίκες, τις χυλόπιτες και τα ζόρια! Πώς αντέδρασε ο πατέρας του όταν έμαθε πως παρακολουθεί μαθήματα Latin χορού και πώς αντιδρά ο ίδιος, στη θέα μιας Latin χορεύτριας στο πλατό; Ακόμα, ο Δήμος Αναστασιάδης μας βάζει στον ρυθμό της νέας του επιτυχίας «χτίσε μια γέφυρα» και μας εξομολογείται τη διάρκεια της μεγαλύτερης σχέσης του και τις φορές που ο έρωτας του τον οδήγησε σ’ έναν ψυχολόγο.

Eπιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης