Η ηλεκτρονική «Ζούγκλα» δεν είναι μόνον το πρώτο ενημερωτικό site στην Ελλάδα, με μεγάλη διαφορά από όλους τους άλλους, αλλά συγκαταλέγεται πλέον και στα μεγαλύτερα sites του κόσμου.

Το λένε οι αριθμοί, όπως αυτοί προκύπτουν από τις μετρήσεις του αμερικανικού Alexa.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, το zougla.gr κατέχει την 1.174η θέση από όλες τις ιστοσελίδες του πλανήτη.

Στα αμιγώς ενημερωτικά site, μάλιστα, βρίσκεται στη 88η θέση, μπροστά από κολοσσούς του διαδικτύου, όπως το πρακτορείο Irna, το Euronews και το Newsweek!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν σκεφτεί κάποιος ότι κάτι τέτοιο έχει επιτευχθεί με ελληνική γλώσσα, όταν στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδες στα κινεζικά, τα αγγλικά και τα ρωσικά, μπορεί να καταλάβει τη σημασία μιας τέτοιας κατάταξης παγκοσμίως.

Στην υποκατηγορία Breaking News η «Zούγκλα» βρίσκεται στην απίστευτη 12η θέση, με μόλις 11 από τα «θηρία» της παγκόσμιας ενημέρωσης να προηγούνται, με πρώτα το Foxnews και το Bloomberg!

1 Foxnews.com
2 Bloomberg.com
3 Abcnews.go.com
4 Nbcnews.com
5 Cnbc.com
6 Drudgereport.com
7 Cbsnews.com
8Theguardian.com/world
9 Cbc.ca/news/
10 Newsmax.com
11 Prnewswire.com
12 Zougla.gr

Έπειτα απ’ όλα αυτά αισθανόμαστε την ανάγκη για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια τους αναγνώστες μας στην Ελλάδα και τον κόσμο, που μας εμπιστεύονται και μας κατατάσσουν ανάμεσα στα ισχυρότερα και πιο αξιόπιστα ενημερωτικά εργαλεία.

Στην Ελλάδα η ηλεκτρονική «Zούγκλα» είναι πρώτη, με δεύτερο το Πρώτο Θέμα που βρίσκεται 778 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη πίσω της και πολύ πιο κάτω το iefimerida, το newsit και το in gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης