Η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μας προσκαλούν σ’ ένα ακόμα «Laugh Attack» και μας επιτίθενται με γερές δόσεις γέλιου!

Ο κήπος της Αγγελικής Νικολούλη κρύβει έναν θησαυρό αρχαιοτήτων. Όταν της ανακοινώνουν πως πρέπει να φύγει από το σπίτι της, εκείνη… κάνει Μπαμ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλέκος Συσσοβίτης, Κατερίνα Λέχου, ένα βενζινάδικο με «εύφλεκτους» υπάλληλους και… το μεγάλο Μπαμ δεν θέλει πολύ να γίνει! Ο Γιώργος Μαργαρίτης πήγε για φαγητό, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τον «έφαγε» για μια φωτογραφία μαζί και όλοι… τσακ- Μπαμ έχασαν το φως τους!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι πρόθυμος να υπογράψει αυτόγραφα, αλλά οι φανατικές θαυμάστριές του δεν είναι καθόλου πρόθυμες να περιμένουν. Ποιος τελικά θα κάνει το Μπαμ… θα δείξει!

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή. Οι δύο μεγάλες σταρ δεν είναι σε κόντρα, είναι στην «Πρίζα» και φαίνονται! Όσο για κάποιους περαστικούς που θα βρεθούν μπροστά σ’ έναν γυμνό ρεπόρτερ, θα μπουν στην «Πρίζα» και θα τα… δουν όλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Ταξί» αυτή τη φορά παίρνει τα βουνά. Από τον Όλυμπο μέχρι τα Ιμαλάια, οι κορυφαίες ιστορίες του Μάρκου Σεφερλή τρελαίνουν τους ανυποψίαστους επιβάτες και ξετρελαίνουν τους υποψιασμένους τηλεθεατές!

Laugh Attack. Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 22:00, έρχεται από τα παλιά στον ΑΝΤ1!

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης