Το 2ο μέρος του αφιερώματος στον Κώστα Παπανικολάου θα φιλοξενήσει το Pick n’ Roll του ΟΤΕ TV αυτή την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 21.00, στο OTE SPORT 4HD.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο Τζέισον Τέρι, ο Τρέβορ Αρίζα και ο Τζος Πάουελ πλέκουν το εγκώμιο του Έλληνα διεθνούς, όπως και ο παλιός σούπερ-σταρ των Ρόκετς, Στιβ Φράνσις. Επίσης, ο ζωντανός μύθος του ΝΒΑ και προπονητής της ομάδας του Χιούστον, Κέβιν Μακ Χέιλ εξηγεί γιατί ο «Παπ» έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα δουν επίσης πώς περνάει μια μέρα στο Χιούστον ο Κώστας Παπανικολάου, από το πρωί που ξυπνάει έως το βράδυ που φεύγει από το «Τογιότα Σέντερ», σε ένα μοναδικό οδοιπορικό στην πόλη του Τέξας, με τους απεσταλμένους του ΟΤΕ TV Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη.

Ακόμη, δεν πρέπει να χάσουν το ρεπορτάζ για όσα έγιναν στο παρασκήνιο του αγώνα ανάμεσα στους Ρόκετς και τους Γκρίζλις του Κώστα Κουφού και του Νικ Καλάθη.

Συνημμένα θα βρείτε το αναλυτικό ανανεωμένο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του OTE TV, από τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης