Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΣΑΤ (σ.σ.: Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) Αντώνης Αντωνόπουλος απέστειλε ανοικτή επιστολή προς τους αθλητικούς συντάκτες.

Αναλυτικά:

«Ο υποψήφιος πρόεδρος υπηρετεί τον ΠΣΑΤ από το 2006 που εκλέχτηκε απλό μέλος του Δ.Σ. ο Αντώνης Αντωνόπουλος, όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε με πάθος, υπερασπιζόμενος κατοχυρωμένα δικαιώματα των Αθλητικών συντακτών, ενώ συνέβαλε ουσιαστικά σε πολλά από τα ζητήματα δράσεων αλλά και επιβίωσης του συνδέσμου των Αθλητικών συντακτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από έφορος και εν συνέχεια Β΄ Αντιπρόεδρος επεσήμανε, ενέργησε και παρενέβη σε ζητήματα συνθηκών εργασίας και βελτιώσεων στα γήπεδα, Σερρών, Βέροιας, Άρη Θεσσαλονίκης, Λάρισα, Βόλο, Καραϊσκάκης, ΟΑΚΑ, Λεωφόρο, Παγκρήτιο, ενώ με δική του πρωτοβουλία και παρέμβαση δημιουργηθήκαν καινούργια δημοσιογραφικά θεωρεία στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης. Συμμετείχε και συνέβαλε εξ αρχής στις γιορτές των κορυφαίων καθώς και σε όλες τις εκδηλώσεις του ΠΣΑΤ, ενώ αξιοποιώντας προσωπικές του γνωριμίες εξασφάλισε για τον σύνδεσμο 150.000 ευρώ χορηγία στην προηγούμενη διοίκηση, καθώς και 65.000 ευρώ στη τωρινή διοίκηση για την επιβίωση του σωματείου. Η δραστηριότητα του και η συμμετοχή του με ιδέες όπως την θεσμοθέτηση της δυνατότητας των αθλητικών συντακτών που εργάζονται σε γραφεία τύπου να βάζουν ένσημα ΤΣΠΕΑΘ. Την διεύρυνση του μέτρου σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες, αλλά και σε ΠΑΕ και ΚΑΕ. Ακόμη και σε αθλητικούς οργανισμούς Δήμων και περιφερειών με στόχο την απορρόφηση ανέργων Αθλητικών συντακτών. Σκέψη και πρωτοβουλία που δεν υλοποιήθηκε με προσωπική ευθύνη του απερχόμενου προέδρου Σωτήρη Τριανταφύλλου, o οποίος παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του Α΄Αντιπροέδρου για το θέμα, ώστε να το διεκδικήσουμε ως Δ.Σ, είχε αποκλείσει οποιοσδήποτε στις επαφές με την πρόεδρου του ΤΣΠΕΑΘ!!! Έτσι χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για νέες θέσεις εργασίας για αθλητικούς συντάκτες.

Ο υποψήφιος πρόεδρος Αντώνης Αντωνόπουλος έκανε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια που εκτίμησε η συντριπτική πλειοψηφία των Αθλητικών συντακτών της χώρας, για τρεις συνεχόμενες θητείες. Θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα, αν δεν είχε να αντιμετωπίσει την εξ αρχής πολεμική στάση μεμονωμένων ατόμων στο ΔΣ του περιβάλλοντος του απερχόμενου προέδρου.

Οραματίζεται την ριζική αναγέννηση του ΠΣΑΤ. Θέλει ένα ΠΣΑΤ όσων τον αγαπούν και συμμετέχουν σε όλη την Ελλάδα Δυναμικό, ανεξάρτητο, μαχητικό. Με δράσεις και την συμμετοχή των μελών που θα αφορούν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τις τοπικές κοινωνίες. Με συνεργασίες φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των Περιφερειών, άλλων συλλόγων κοινής ωφέλειας, της εκκλησίας, και άλλων ιδρυμάτων. Οραματίζεται ένα ΠΣΑΤ με την συμμετοχή όλων αυτών που αγαπούν τον ΠΣΑΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αθλητικοί συντάκτες της χώρας καλούνται να αποφασίσουν τι ΠΣΑΤ θέλουν;

Θέλουν-ΠΣΑΤ ανεξάρτητο και δημιουργικό;

Θέλουν-ΠΣΑΤ δυναμικό και διεκδικητικό ;

Θέλουν-ΠΣΑΤ με συμμετοχή και έργο στη κοινωνία;

Θέλουν-ΠΣΑΤ που να τον σέβονται και να τον υπολογίζουν;

Θέλουν-ΠΣΑΤ με πρόεδρο που κρύβεται και δεν απαντά; Με πρόεδρο που επιχειρεί να υφαρπάξει την ψήφο των συναδέλφων με ψευδή επιχειρήματα, την ώρα που ο σύνδεσμος κινδυνεύει;

Η θέλουν έναν απαξιωμένο ΠΣΑΤ «Κλειστό Κλαμπ» ;΄

Η απόφαση και η ευθύνη ανήκει στους Αθλητικούς συντάκτες της χώρας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης