Οι Ράδιο Αρβύλα δεν μας προσφέρουν μόνο μοναδικές σκηνές γέλιου, σάτιρας και προβληματισμού, αλλά και ιδιαίτερες μουσικές στιγμές. Καλλιτέχνες με άποψη, ταυτότητα και φυσικά σπουδαίες ερμηνείες χαρίζουν τη δική τους νότα στη μουσική ενότητα της εκπομπής.

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου οι Ράδιο Αρβύλα υποδέχονται ένα ακόμα μεγάλο όνομα, τους Puressence! Το δημοφιλές βρετανικό group στα πλαίσια του πρόσφατου promo tour, «Solid State Recital Tour», θα ερμηνεύσει live στο πλατό το νέο single «Ιn harm’s way», για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Το group θα πραγματοποιήσει 8 συναυλίες στη χώρα μας σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Δράμα, Βόλο, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Αγρίνιο και Ιωάννινα. Συντονιστείτε και απολαύστε τους Puressence λίγο πριν δώσουν τον ρυθμό on stage, τα δίνουν όλα στο Ράδιο Αρβύλα.
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Την Τετάρτη 21 Μαρτίου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα τραγουδήσει live στην εκπομπή και φυσικά θα μας μαγέψει με την ερμηνεία της, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Ράδιο Αρβύλα έχουν κάνει guest εμφανίσεις μεγάλα ονόματα του ελληνικού και του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος. Πολλοί όμως είναι και οι πρωτοεμφανιζόμενοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες που παρουσίασαν τη δουλειά τους από την εκπομπή.

Οι Ράδιο Αρβύλα, μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Μέσα από τους διαγωνισμούς που πραγματοποιούν, χαρίζουν σ’ έναν τυχερό εισιτήρια για δύο άτομα (με αεροπορικά και διαμονή) για μια μεγάλη συναυλία στο εξωτερικό. Μέχρι σήμερα, οι νικητές έχουν βρεθεί σε live σπουδαίων καλλιτεχνών όπως: Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Sting και Metallica. Οι διαγωνισμοί για τις συναυλίες των super stars όπως Madonna, Radiohead, Guns n’ Roses, Bruce Springsteen και Marilyn Manson, συνεχίζονται και αναμένονται πολλές εκπλήξεις για τους φανς των live.

Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη ξέρει να μας χαρίζει μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές, αλλά και να μας ψυχαγωγεί με τον καλύτερο… μουσικό τρόπο! Δευτέρα με Τετάρτη στις 23:00 στη συχνότητα του ΑΝΤ1 έχει Ράδιο Αρβύλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης