Πρεμιέρα για το κανάλι OTE SPORT HIGHLIGHTS HD στον OTE TV

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014, 16:42
Πρεμιέρα για το κανάλι OTE SPORT HIGHLIGHTS HD στον OTE TV
Στον αέρα βρίσκεται από σήμερα το νέο 24ωρο κανάλι OTE SPORT HIGHLIGHTS HD του ΟΤΕ TV, το οποίο φιλοξενεί στιγμιότυπα από το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο του ΟΤΕ TV σε όλα τα σπορ, ειδήσεις από τις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως, αλλά και συνεχή live ενημέρωση για τα αποτελέσματα αγώνων.

Με πρόγραμμα που διαρκεί όλη την ημέρα, το OTE SPORT HIGHLIGHTS HD προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση στους φίλους των αθλημάτων, που περιλαμβάνει:

• Στιγμιότυπα αγώνων σε όλα τα σπορ από τις διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου. Οι προβολές των highlights είναι επαναλαμβανόμενες και ανανεώνονται σε καθημερινή βάση.

• Υποστηρικτικό υλικό και περιεχόμενο από τους αγώνες, όπως δηλώσεις των πρωταγωνιστών, συνεντεύξεις, κάλυψη από τα παρασκήνια, αφιερώματα, κα.

• Ζωντανά αποτελέσματα αγώνων σε ποδόσφαιρο (πχ Barclays Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Κύπελλο Ελλάδας, Football League ΟΠΑΠ, κα) και μπάσκετ (NBA, ACB, Lega Basket, Serie A, Basket League ΣΚΡΑΤΣ, Euroleague, Eurocup, κα) από το περιεχόμενο που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV καθώς και από άλλες διοργανώσεις.

• Πληροφορίες και ειδήσεις για όλες τις σημαντικές διοργανώσεις σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αποτελέσματα αγωνιστικών, βαθμολογικοί πίνακες, προγράμματα επόμενων αγωνιστικών, στατιστικά για τις ομάδες, κα.

Το πρόγραμμα και οι ενημερώσεις του OTE SPORT HIGHLIGHTS HD ανανεώνονται συνεχώς και σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας έγκαιρη, έγκυρη και ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση, με την επιμέλεια της δημοσιογραφικής ομάδας του ΟΤΕ TV.

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το πιο πλούσιο και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα, με 7 κανάλια
OTE SPORT όλα σε ποιότητα high definition και συνολικά 11 αθλητικά κανάλια, μέσα από τα οποία οι συνδρομητές του απολαμβάνουν πάνω από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014, 16:44