Η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έρχονται μ’ ένα νέο «Laugh Attack» και σας πολιορκούν με τις πιο πετυχημένες πλάκες που έγιναν ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Δείτε τον Πρόδρομο από το Big Brother να κάνει «Μπαμ», όταν κατά λάθος καταρρίπτει ένα ελικόπτερο. Την Κατερίνα Στανίση ν’ ανακαλύπτει έναν σταθμό διοδίων στην περιοχή της και την Ισαβέλλα Βλασιάδου να τα βάζει με ολόκληρο το Ε.Σ.Y. μέχρι να γίνει το «Μπαμ»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιβιβαστείτε στο «Ταξί» με τον Μάρκο Σεφερλή για πλάκες που θα… «τσιμπήσει» κόσμος! Πού ψαρεύεις σκυλόψαρα ράτσας «τσοπανοσκυλόψαρα» και «κρεβατομουρμούρες»; Τι είναι η «μπεκάλτσα» και τι η διπολική αρκούδα; Τι βρήκε ο Μάρκος όταν πήγε στο Θιβέτ και τι του συνέβη όταν έπεσε από έναν γκρεμό 46.000 μέτρων;

Χιονο…θύελλα αντιδράσεων έρχεται όταν μπαίνουν «στην Πρίζα» η Αγγελική Νικολούλη, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Νίκος Αποστολόπουλος και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Οι ρεπόρτερ της εκπομπής «πάγωσαν» μόλις τους αντίκρισαν και μπέρδεψαν τα ονόματά τους!

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να πραγματοποιήσει ένα όνειρό του: να ηχογραφήσει ένα τραγούδι. Έτσι, επισκέπτεται ένα studio και «πριζώνει» τον Νεκτάριο Σφυράκη! «Στην Πρίζα» και ο πολιτικός κόσμος με επίθεση γέλιου… από άλλον πλανήτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρχεται το «Laugh Attack» και σας πολιορκεί με μια νέα επίθεση γέλιου από τα παλιά, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1!

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης