Ο «Σουλεϊμάν», αν και… μεγαλοπρεπής, θα κατέβει από τον θρόνο του και θα δώσει τη θέση του στις ελληνικές «Τρίχες» και στους εγχώριους «Βασιλιάδες»!

Χωρίς τουρκικά σίριαλ, αλλά με πολλή ελληνική κωμωδία θα πορευτεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου, πάρα την οικονομική κρίση, επενδύει σε ένα πλούσιο και φιλόδοξο πρόγραμμα, δίνοντας επιτέλους τον πρώτο λόγο στην ελληνική μυθοπλασία και βάζοντας στον πάγο τις τουρκικές σαπουνόπερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς, οι χαμηλές πτήσεις που σημειώνουν στην τηλεθέαση ο «Σουλεϊμάν» και το «Karadayi» αποδεικνύουν το προφανές. Το κοινό κουράστηκε και θέλει να γελάσει στη γλώσσα του.

Αλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος ο διευθυντής προγράμματος του ANT1 Γιάννης Λάτσιος κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους, «τα τουρκικά σίριαλ δεν αποτελούσαν στρατηγική του καναλιού, αλλά μια οικονομική αγορά ξένου προγράμματος».

Ο Γιάννης Λάτσιος εστίασε στην επάνοδο του ΑΝΤ1 τη σεζόν 2014-2015 στη δημιουργία ελληνικής παραγωγής. Μάλιστα τόνισε ότι θα παραχθούν πέντε νέες ελληνικές σειρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την καθημερινή κωμική σειρά «Συμμαθητές», η οποία θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη και θα ολοκληρωθεί σε 180 επεισόδια στο διάστημα ενός έτους. Μεταξύ των πρωταγωνιστών θα είναι οι Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης