Εκνευρισμένος φαίνεται να είναι ο Νίκος Μάνεσης με την ελληνική πραγματικότητα στην τηλεόραση. Στο περιοδικό «TVBOX» μίλησε για τα «κανάλια- φούσκες», ισχυριζόμενος πως πάντοτε τα πολλά χρήματα πήγαιναν σε λίγους και ότι αυτοί που την πλήρωναν και την πληρώνουν είναι οι χαμηλόμισθοι.

«Το ότι υπήρξαν ”κανάλια- φούσκες” έχει αποδειχθεί. Υπήρχαν άνθρωποι με τρελές αποδοχές, ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Δημιουργήθηκαν ”τρύπες” στα κανάλια λόγω υψηλότατων αμοιβών που δόθηκαν και της διασπάθισης του χρήματος. Όμως, αυτοί που έπαιρναν τον βασικό, τότε παίρνουν τον βασικό και τώρα, αυτοί που έπαιρναν 1.000 ευρώ, τότε παίρνουν 1.000 ευρώ, ή 900, ή 800 τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κρίση έχει επηρεάσει τους εργοδότες και το 1% των εργαζομένων του κάθε καναλιού, οι υπόλοιποι δύσκολα τα έφερναν βόλτα πριν και δύσκολα τα φέρνουν βόλτα και τώρα. Δυστυχώς, βλέπουμε ότι οι λύσεις συνεργασιών έχουν να κάνουν κατά βάση με μικρομεσαία στελέχη και όχι με υψηλότατα αμειβόμενους, οι οποίοι μπορεί να είναι αρεστοί ενός συστήματος».

Τέλος, «πέταξε» σπόντα για ορισμένους ανθρώπους που καταφέρνουν και επιβιώνουν με αθέμιτα μέσα. «Πάντα υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν να κάνουν τα παιχνίδια τους, είναι κοινό μυστικό. Θα μπορούσα να δώσω ονόματα, αλλά δεν έχω πια χρήματα για να αντεπεξέλθω σε έναν δικαστικό αγώνα».

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης