Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στη δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015, 18:44
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στη δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV
Στη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών OTE SPORT του OTE TV εντάσσεται ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, αναλαμβάνοντας τη μετάδοση αγώνων από τις κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV, αλλά και παρουσία-σχολιασμό στις αθλητικές εκπομπές των OTE SPORT.

«Στη διαδρομή, σχεδόν 30 χρόνων, στην τηλεόραση, υπήρξα τυχερός γιατί βίωσα μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού και διεθνούς ποδοσφαίρου καθώς και όλες τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο η εικόνα φτάνει στον τηλεθεατή. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που γίνομαι μέλος της ομάδας των OTE SPORT, των καναλιών που αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξη τους στα σπορ», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την ένταξή του στη δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV.

Από πλευράς του, ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Διευθυντής του ΟΤΕ TV, δήλωσε: «Η ποιοτική δημοσιογραφική και τεχνική κάλυψη σε όλα τα σπορ από μία ομάδα με εμπειρία και αγάπη για τον αθλητισμό, έχουν οδηγήσει τα κανάλια OTE SPORT στην κορυφή της προτίμησης των συνδρομητών μας. Με χαρά καλωσορίζουμε στη δυνατή ομάδα των OTE SPORT τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, έναν δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο λίγοι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Η πρώτη εμφάνιση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στον ‘αέρα’ του ΟΤΕ TV θα γίνει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου για τη μετάδοση του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ για την 22η αγωνιστική της Barclays Premier League, που θα προβληθεί στις 18.00 στο OTE SPORT 1HD. Επίσης, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου θα καλύψει απευθείας από το Στάμφορντ Μπριτζ το ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτυ για την 23η αγωνιστική της Barclays Premier League, που θα μεταδώσει το OTE SPORT 4HD στις 19.30.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015, 18:46