Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) χαιρετίζει με ικανοποίηση την επαναλειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ) και ιδιαίτερα του κρατικού αθλητικού ραδιοφώνου (ΕΡΑ ΣΠΟΡ), από σήμερα 11 Ιουνίου 2015.

Δύο χρόνια ακριβώς από το «μαύρο» στις τηλεοπτικές οθόνες και τους ραδιοφωνικούς δέκτες, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία, με την πραξικοπηματική κυβερνητική απόφαση της 11ης Ιουνίου 2013, η επαναφορά της νομιμότητας στον Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα, αποτελεί αναμφίβολα θετική κατάληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΣΑΤ, από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα σε όλους εκείνους, μεταξύ τους ιδιαίτερα οι συνάδελφοι μας στην ΕΡΤ, που τα δύο αυτά χρόνια πάλεψαν και αγωνίστηκαν για το αυτονόητο. Την επιστροφή στη νομιμότητα.

Σήμερα, πλέον ο Σύνδεσμος, με το κλείσιμο της μαύρης αυτής περιόδου, εκείνο που θέτει ως προαπαιτούμενο είναι αφενός η λειτουργία της ΕΡΤ σε ένα πλήρες, δημοκρατικό, πλουραλιστικό και ανεξάρτητο από επεμβάσεις πλαίσιο και αφετέρου η πλήρης δικαίωση του συνόλου των εργαζομένων της, με την εφαρμογή και υλοποίηση των αυτονόητων εργασιακών ρυθμίσεων που απαιτούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης