Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει την άσκηση λεκτικής οπαδικής βίας εναντίον της δημοσιογράφου της ΝΕΡΙΤ Κατερίνας Αναστασοπούλου.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ καταγγέλλει την άσκηση λεκτικής οπαδικής βίας εναντίον της συναδέλφου της ΝΕΡΙΤ Κατερίνας Αναστασοπούλου, κατά την διάρκεια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΞΕ για την Ευρωλίγκα του Μπάσκετ στο ΣΕΦ (13/3/15).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα, ζητά από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να αντιμετωπίσει το γεγονός με τη σοβαρότητα που απαιτείται και να αναλάβει δράση ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά που «τροφοδοτούν» τη βία στον Αθλητισμό.

Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ του ΠΣΑΤ, είναι υποχρεωμένο να τονίσει κατηγορηματικά ότι θα προασπίσει με αποφασιστικότητα και στο ακέραιο τους Αθλητικούς Συντάκτες που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γίνονται θύματα οπαδικής βίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Στην κατεύθυνση αυτή ζητούμε και την ανάλογη ευαισθητοποίηση από πλευράς των Αθλητικών Σωματείων αλλά και των επιφορτισμένων με την αντιμετώπιση της βίας φορέων της Πολιτείας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης