Το διαχρονικό αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι έρχεται τη Μεγάλη Εβδομάδα στο prime time του ΑΝΤ1.

Η πιο μεγαλοπρεπής θρησκευτική παραγωγή της τηλεόρασης, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», πραγματεύεται τη ζωή του Ιησού από τη γέννηση έως και τη σταύρωση και μας συγκινεί βαθιά σε κάθε προβολή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη παραγωγή τα τελευταία χρόνια αποσπά πάντα μεγάλα μερίδια τηλεθέασης και συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό.

Δεκάδες πολυβραβευμένοι stars του θεάτρου και του κινηματογράφου ενσαρκώνουν τους βασικούς ρόλους. Ανάμεσα σ’ αυτούς: ο Σερ Λόρενς Ολίβιε, ο Άντονι Κουίν, ο Πίτερ Ουστίνοφ, ο Ρόμπερτ Πάουελ, η Κλαούντια Καρντινάλε, η Αν Μπάνκροφτ, ο Έρνεστ Μποργκνάιν, ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, ο Στέισι Κιτς, ο Τζέιμς Μέισον, ο Ντόναλντ Πλέζανς, ο Κρίστοφερ Πλάμερ, ο Ραλφ Ρίτσαρντσον, ο Φερνάρντο Ρέι, ο Ροντ Στάιγκερ, ο Μάικλ Γιόρκ, η Ολίβια Χάσει, ο Ιαν Χολμ και ο Γιώργος Βογιατζής, ερμηνεύουν με μοναδική μαεστρία τους βιβλικούς ήρωες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους αυθεντικούς χώρους και η μουσική που φέρει την υπογραφή του Μορίς Ζαρ συνθέτουν την καλύτερη αναπαράσταση της ζωής του Ιησού, στην πιο συγκινητική ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» θα προβληθεί από Μεγάλη Τρίτη έως Μεγάλη Πέμπτη στις 21.00, Μεγάλη Παρασκευή στις 21.10 και θα ολοκληρωθεί το Μεγάλο Σάββατο στις 23.00.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα το κλασικό αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι θα εκπέμπει πιστά… στον ΑΝΤ1! Συντονιστείτε…

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης