Ο Φοίβος προσέλαβε τον Γιώργο Παπαδάκη για ρεπόρτερ στο Debater.gr

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021, 21:23
Ο Φοίβος προσέλαβε τον Γιώργο Παπαδάκη για ρεπόρτερ στο Debater.gr

Στον αέρα του Διαδικτύου βρίσκεται ήδη το νέο εγχείρημα του γιου του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβου. Πρόκειται για το Debater.gr, μια ηλεκτρονική εφημερίδα που ήρθε για να μείνει αφού το στήσιμό της και η θεματολογία της είναι έτσι φτιαγμένα που κερδίζει αμέσως τον αναγνώστη.

Ο Φοίβος Παπαδάκης, o οποίος είναι και διευθυντής του ενημερωτικού αυτού site, έχει επιλέξει δίπλα του μια ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα.Και πολλοί σαφώς θα ρωτούν. Ο πατέρας του, ο  Γιώργος Παπαδάκης θα συμμετέχει ;

Η απάντηση είναι… ναι, σαφώς και θα συμμετέχει αλλά … άλλο το Διαδίκτυο… άλλο η τηλεόραση. Ο ίδιος άλλωστε σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από αυτή την επαγγελματική κίνηση που έκανε ο γιός του και είναι δίπλα του σε ότι τον χρειαστεί. Με λίγα λόγια, όπως λένε και αστειεύονται κάποιοι, «ο Φοίβος προσέλαβε τον Γιώργο για ρεπόρτερ στο νέο του website !».

Στο Debater.gr, ο αναγνώστης πρωταγωνιστεί. Όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του, «είναι το μοναδικό ειδησεογραφικό site στην Ελλάδα όπου ο αναγνώστης ενημερώνεται, ψηφίζει, παίρνει θέση σε θέματα της επικαιρότητας».

Γιώργος και Φοίβος Παπαδάκης

Ένα είναι σίγουρο… Οι ιδέες του Φοίβου, η εμπειρία του Γιώργου Παπαδάκη και η έγκυρη δημοσιογραφική ομάδα σύντομα πρόκειται να απογειώσουν το website.

Aνακαλύψτε λοιπόν τη νέα σας συνήθεια: https://debater.gr/

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021, 21:26