Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ανδρέα Βέγλη είχε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, συνοδευόμενος από τα Μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Δημήτρη Κανελλάκη και Παναγιώτη Χαραλαμπίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης η συνεργασία των δύο πλευρών, μέσα από τις δράσεις της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του Συνδέσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμφωνήθηκε η υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΠΣΑΤ και Τμήματος ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, καθώς επίσης – σε πρώτη φάση – η οργάνωση του 1ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Δια Βίου Μάθησης της ΑΚΑΣ, τον ερχόμενο Μάϊο στη Θεσσαλονίκη με θέμα την «Αθλητική Δημοσιογραφία στην Ψηφιακή Εποχή».

Θα διδάξουν καθηγητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα καθοριστεί το πρόγραμμα του Σεμιναρίου και θα γίνει – από πλευράς ΠΣΑΤ- η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σ’ αυτό.

Χθες εξάλλου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΣΑΤ στην Αθήνα, η 1η συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής για την Ακαδημία Αθλητικών Συντακτών, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό του Συνδέσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνεδρίαση καθορίστηκαν οι βασικοί άξονες των δράσεων που αναμένεται να έχει η ΑΚΑΣ εντός του 2015.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης