Μέσω opengov θα επιλεγεί ο νέος πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη -σχεδόν έναν χρόνο μετά την παραίτηση του πρώην πρόεδρου της Αρχής, Κωνσταντίνου Λουρόπουλου.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Σπίρζτης υπέγραψε την Τετάρτη την «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο νέος πρόεδρος της ΕΕΤΤ, που θα έχει τετραετή θητεία σε καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, προβλέπεται να είναι πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, με επαγγελματική εξειδίκευση στις θετικές επιστήμες, την οικονομική επιστήμη ή νομική, ιδίως στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων.

»Η επιλογή του προέδρου της ΕΕΤΤ θα γίνει με εισήγηση του υπουργού ΠΟΜΕΔΙ προς το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο ύστερα από γνώμη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, επιλέγει και διορίζει τον πρόεδρο» σημειώνεται.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα σχετικά δικαιολογητικά από τις 18 Δεκεμβρίου 2015 έως και στις 7 Ιανουαρίου 2016 (ώρα 17.00) αποκλειστικά μέσω διαδικτυακού συνδέσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης