Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου Ολυμπιακός, SKODA Ξάνθη, Ηρακλής 1908 και Απόλλων Σμύρνης ρίχνονται στη μάχη για μία θέση στον τελικό, την Μ. Τετάρτη και την Μ. Πέμπτη στο OTE SPORT 1HD. Όλη τη δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά Κύπελλα ποδοσφαίρου, Ιταλίας, Γερμανίας και Γαλλίας θα παρακολουθήσουν ζωντανά στον ΟΤΕ TV οι φίλοι της μπάλας, με τους αγώνες Φιορεντίνα-Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ, Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν να ξεχωρίζουν. Τα κορυφαία ντέρμπι πρωταθλήματος Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ-Λίβερπουλ από την Bundesliga και την Barclays Premier League αντίστοιχα, κλέβουν την παράσταση το Σάββατο 4 Απριλίου στον OTE TV.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα σε πρώτη προβολή της δραματικής ταινίας από την Γουατεμάλα, Κελί Από Χρυσάφι, που ήταν ο νικητής του Χρυσού Αλέξανδρου και του Βραβείου Κοινού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και της κωμωδίας τρόμου Φθηνές Ανατριχίλες στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, η προβολή στο ίδιο κανάλι των Κινηματογραφικών Βραβείων 2015 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα με την υποστήριξη του ΟΤΕ TV, οι οσκαρικές ταινίες Ο Καθοδηγητής, Romeo+Juliet, αλλά και το κλασικό θρησκευτικό δράμα H Ωραιότερη Ιστορία του κόσμου για τη ζωή του Χριστού με τον Μαξ Φον Σίντοφ, στο OTE CINEMA 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρεμιέρα κάνει στο Discovery Channel, η νέα σειρά του ειδικού στις τεχνικές επιβίωσης Bear Grylls, Breaking Point, ενώ μοναδικά αφιερώματα για τα παιδιά, με την Μικρή Γοργόνα και την Σταχτοπούτα θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο Disney Channel.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV στο: http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/programm/adsl

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης