Για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, τις ωραίες γυναίκες, το κρεβάτι του ψυχαναλυτή, αλλά και την συν- κριτή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», την Ευγενία Μανωλίδου, μιλά ο Χάρης Χριστόπουλος στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies & Stars» που θα προβληθεί την Τετάρτη.

Για την Ευγενία Μανωλίδου είπε
: «Είναι σέξι, σε βαθμολογία θα της έβαζα 7 με 8 γιατί μπορεί να μην είναι bimbo ή να έχει εκρηκτικό σώμα με τις καμπύλες, αλλά είναι πολύ κομψή και έχει μία ακαταμάχητη θηλυκότητα και μια γλυκιά αφέλεια που την κάνει πολύ ερωτική».

Για τον έρωτα
: «Δεν μετράω τις σχέσεις που έχω κάνει, αλλά νιώθω πολύ χορτασμένος. Ποτέ δεν υπήρξε γυναίκα που να θέλω να κατακτήσω και να μην το καταφέρω. Μπορεί να μην είναι 1.000, αλλά πρέπει να είναι σίγουρα 2-3 εκατοντάδες. Είμαι της ποιότητας! Ό,τι κάνω στη ζωή μου θέλω να το κάνω πολύ καλά. Λατρεύω τον ερωτισμό! Εγώ ερωτεύομαι εγκεφαλικά, το έχω ξεχωρίσει το σαρκικό. Ο μεγαλύτερος έρωτας που έχω ζήσει κρατάει 24 χρόνια. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα, 24 χρόνια να σκέφτεσαι έναν άνθρωπο και να είσαι ερωτευμένος με την ύπαρξή του. Δεν είμαι ζηλιάρης. Έχω αγαπηθεί πάρα πολύ στη ζωή μου. Σιχαίνομαι τη ζήλεια. Απορώ με τους ανθρώπους που προβαίνουν σε πράξεις ζήλειας. Όποια γυναίκα προσπάθησε να με ελέγξει, εξαφανίστηκα σε χρόνο ρεκόρ. Έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα για τον έρωτα. Μερικές φορές με πιάνει όταν πάω να χάσω κάτι, να εμφανιστώ κάπου, μπορώ να διανύσω μεγάλες αποστάσεις για ένα λεπτό, για να δώσω κάτι πολύ μικρό. Έχω πάει από Νέα Υόρκη Αθήνα για μια μέρα».

Για την ψυχανάλυση: «Και στους τρεις ψυχαναλυτές που πήγα τους τρέλανα! Στο τέλους μιλούσαν περισσότεροι αυτοί και εγώ άκουγα. Είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος κι ας δίνω την εντύπωση του πληθωρικού. Περνάω ατελείωτες ώρες μόνος μου! Όταν φωτογραφίζω, υπάρχουν στιγμές που έχω αναστατωθεί και έπρεπε να απομακρυνθώ για λίγο, να κάνω ένα κρύο ντους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης