Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, δύο είναι τα ονόματα που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι των συσκέψεων μεταξύ των υπευθύνων του Alpha για την παρουσίαση του πρωινού προγράμματος την ερχόμενη σεζόν στο κανάλι, αυτά της Σίσσυς Χρηστίδου και της Κατερίνας Καραβάτου.

Το συμβόλαιο της Σίσσυς Χρηστίδου με τον ANT1 λήγει τον Ιούνιο και η παρουσιάστρια περιμένει μέχρι τότε για να δει ποιες είναι οι προθέσεις του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα όχι θεαματικά νούμερα τηλεθέασης, η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε τις «εξετάσεις» του «πρώτου ρόλου» στην παρουσίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την Κατερίνα Καραβάτου, σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφέρει: «Αν όλα πάνε καλά -γιατί όλα είναι στον αέρα- θα κάνουμε ωραία πράγματα από τη σεζόν που έρχεται».

Από την πλευρά του ΑΝΤ1 πάλι, πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το πρωινό της επόμενης σεζόν -μεταξύ άλλων αυτά της Μαρίας Μπεκατώρου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η τελευταία μάλιστα, καλεσμένη χθες στη Μεσημεριανή Μελέτη τόνισε ότι «υπάρχει μια καλή επικοινωνία με τον σταθμό», προσθέτοντας βέβαια πως «από εκεί και πέρα δεν έχει κουβεντιαστεί τίποτα συγκεκριμένο». Ένα είναι πάντως, το δεδομένο, ότι δεν θα παρθεί καμία απόφαση δεν θα ληφθεί πριν τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών.

Πηγή: Yupiii.gr
Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης